Πουλήστε στο εξωτερικό.Αύριο το πρωί!

Όπως 9 στις 10 Ελληνικές εταιρείες, έτσι και εμείς στη Net Pages κληθήκαμε να στραφούμε σε αγορές του εξωτερικού. Αλλά τα τελευταία χρόνια αυτό έγινε επιτακτική ανάγκη! Είτε το είχατε σχεδιάσει από πριν, είτε κινηθήκατε μέσα στον “πανικό” των τελευταίων ετών για να αντισταθμίσετε την όποια επιβράδυνση της Ελληνικής αγοράς, σήμερα αναζητάτε διεξόδους στο εξωτερικό.

Το Internet από την φύση του μας δίνει αρκετές διόδους και υπάρχουν πολλά πετυχημένα παραδείγματα Ελληνικών εταιρειών που διαπρέπουν στο cross-border ήδη. Το σχεδίασαν σοβαρά, επέμεναν κάνοντας τις σωστές επενδύσεις, αναζητώντας καθημερινά τρόπους να διαφοροποιηθούν και να μειώσουν έξοδα αποστολής των προϊόντων τους, ώστε να ανταγωνιστούν τους εκεί “τοπικούς”.

Δεν χρειάζεστε όμως να εύχεστε να είχατε ξεκινήσει πριν μήνες, μπορείτε και εσείς, να φτάσετε να έχετε έσοδα από ξένες αγορές. Αύριο. Κι όταν λέω αύριο, εννοώ αύριο, σε μερικές ώρες.

Αν στην επιχείρησή σας έχετε προϊόντα λιανικής από τρόφιμα μέχρι ρουχισμό και ηλεκτρονικές συσκευές, είναι σκόπιμο να εκμεταλλευτείτε τα αρκετά πλέον marketplaces και μια γρήγορη, σχετικά χαμηλού κόστους, καμπάνια. Μπορείτε έτσι, σήμερα, τώρα, να πουλήσετε σε καταναλωτές σε χώρες που ούτε γνωρίζετε και να δοκιμάσετε γρήγορα, ποιοι κωδικοί, σε τι τιμές και ποιοι συνδυασμοί δουλεύουν. Την άλλη εβδομάδα μπορείτε να έχετε ροή πωλήσεων ίσο με αυτό που σας πήρε μήνες, χρόνια να στήσετε στην Ελλάδα, αν φυσικά στηθούν όλα σωστά!

Για τους τυχερούς στον χώρο των υπηρεσιών με ένα γρήγορο micro-site/squeeze page (σελίδα/φόρμα επικοινωνίας) και μια επίσης γρήγορη διαφημιστική καμπάνια μπορούν να έχουν κλεισμένα τηλεφωνικά ή διαδικτυακά ραντεβού εντός της εβδομάδας στο Βερολίνο, στο Τορόντο ή την Σόφια! Θυμηθείτε, το Skype είναι φίλος σας, έτσι ακόμα κι αν είσαστε ψυχολόγος μπορείτε το απόγευμα να έχετε συνεδρία. Α, και με ένα απλό PayPal, να το έχετε προπληρωθεί κιόλας!

Τι λέτε λοιπόν… αύριο το πρωί να στήσουμε το micro-site επικοινωνίας και την αντίστοιχη καμπάνια σας στα Ισπανικά για πωλήσεις στην Barcelona?

Ελάτε να σχεδιάσουμε το δικό σας project

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ