.

Δωρεάν έλεγχος 20 σημείων του site σας

Στην Net Pages μας αρέσουν οι προκλήσεις και τα δύσκολα. Έτσι προχωρούμε σε δωρεάν έλεγχο των κυριότερων χαρακτηριστικών απόδοσης, ασφάλειας, βελτιστοποίησης, κώδικα, επιδόσεων και εμφάνισης της ιστοσελίδας ή του eshop σας.

 

Εντός 48 ωρών και αφού ολοκληρώσουμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους, θα σας στείλουμε εντελώς δωρεάν πλήρη τεκμηριωμένη αναφορά των αποτελεσμάτων. Θα λάβετε επίσης πιθανές ενέργειες που μπορείτε να ακολουθήσετε είτε μαζί μας είτε με όποιον επιλέξετε.

 

Συμπληρώστε παρακάτω το όνομά σας, το domain που θέλετε να ελέγξουμε και το email που θα σας στείλουμε την αναφορά.

    Ελάτε να σχεδιάσουμε το δικό σας project

    ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ

    Εντός 48 ωρών και αφού ολοκληρώσουμε όλους τους απαραίτητους ελέγχους.Θα σας στείλουμε εντελώς δωρεάν. Πλήρη τεκμηριωμένη αναφορά των αποτελεσμάτων και πιθανές ενέργειες που μπορείτε να ακολουθήσετε. Είτε μαζί μας είτε με όποιον επιλέξετε.Συμπληρώστε παρακάτω το όνομά σας.Το domain που θέλετε να ελέγξουμε και το email που θα σας στείλουμε την αναφορά.Ελέγχουμε στενά την ιστοσελίδα σας για μόλυνση από ανεπιθύμητο ή κακόβουλο λογισμικό.Malware, καταχώριση σε blacklist.Αλλαγές σε DNS, WHOIS.SSL Certification.Η ύποπτες αλλαγές στα αρχεία της.Οι κίνδυνοι στο χώρο του διαδικτύου είναι μεγάλοι.Γι’ αυτό η προστασία μιας ιστοσελίδας πρέπει να είναι υψηλή.Το μεγαλύτερο κέρδος της παρακολούθησης είναι η ταχεία και αποτελεσματική παρέμβαση.Εάν ενεργοποιηθεί ο συναγερμός ανίχνευσης για παραποίηση της ιστοσελίδας σας.Εντοπίζουμε την προέλευσή του.Και σας ενημερώνουμε κατευθείαν με τους εξής τρόπους.email & τηλέφωνο.Ώστε η δράση καθαρισμού να αρχίσει άμεσα.Η ασφάλεια της πληροφορίας είναι ένα από τα σύγχρονα, διαρκώς εξελισσόμενα ζητήματα.Οχι απλά σε θεωρητικό και κυβερνητικό επίπεδο αλλά και σε εταιρικό.Όλο και περισσότερες εταιρείες έχουν πρόσβαση και διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες.Η έστω οικονομικά στοιχεία πελατών. στοιχεία που είναι πολύ σημαντικό να μην πέσουν σε λάθος χέρια.

    Σε άλλες περιπτώσεις είναι σημαντική η προστασία και άλλου είδους.Μη προσωπικών ή εξ ορισμού ευαίσθητων πληροφοριών.Με στόχο τη διατήρηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για παράδειγμα.Δωρεάν έλεγχος 20 σημείων του site σας.Η επιδίωξη για αυξημένη ασφάλεια δεν περιορίζεται μόνο σε υπολογιστές και προγράμματα, αλλά και σε ανθρώπους.Ποιος έχει πρόσβαση σε τι και γιατί;Πώς μεταφέρεται εσωτερικά η πληροφορία στα πλαίσια της καθημερινής επικοινωνίας και συνεργασίας.Σε περίπτωση επίθεσης στα συστήματά σας τι θα λυγίσει πρώτα.Πόσο χρόνο θα έχετε να αποφύγετε τα χειρότερα.Όλα αυτά τα πρακτικά και ρεαλιστικά ερωτήματα παίρνουν απαντήσεις με τακτά Security Audits.Δωρεάν έλεγχος 20 σημείων του site σας.είναι σε θέση να προβεί σε αξιολόγηση διαδικασιών και συστημάτων ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσει αδυναμίες και να προτείνει λύσεις. μέτρα και αλλαγή σε “κακές” συνήθειες. Αυτή είναι και η ρεαλιστική προσέγγιση μιας και το “ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει”, ως γνωμικό. δεν είναι τυχαίο που αντέχει στο πέρασμα του χρόνου. Δωρεάν έλεγχος 20 σημείων του site σας.Συνεπώς η πραγματική προτεραιότητα είναι να εντοπίζονται οι όποιες αδυναμίες και να λαμβάνονται μέτρα ώστε.Αν έρθει το χειρότερο, να περιοριστεί η ζημιά.Μπορεί να αναλάβει την αξιολόγηση της υποδομής σας.Αλλά και του τρόπου εσωτερικής λειτουργίας της εταιρείας σας.Και να σας βοηθήσει να είστε όσο πιο ήσυχοι γίνεται.Διότι η διασφάλιση της πληροφορίας δεν είναι απλά θέμα άποψης ή επιλογής αλλά.