Η βασική έννοια του δυνατού After Sales Support

Ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που απευθύνονται σε μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων είναι ότι αφού παραλάβουν αυτό που έχουν συμφωνήσει, δυσκολεύονται μετά να λάβουν υποστήριξη.

Όταν φτιάχνεις ένα site ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σχεδόν σίγουρο ότι μετά θα χρειαστεί να το αναβαθμίσεις προσθέτοντας νέες λειτουργίες, αλλά και να το προσαρμόσεις με βάση νέες ανάγκες που θα προκύψουν και από τα μηνύματα που παίρνεις από την αγορά.

Τα πιο πετυχημένα online project είναι αυτά που καταφέρνουν να είναι ευέλικτα και να προσαρμόζονται γρήγορα.Στην Net Pages είμαστε περήφανοι γιατί από το 2017 έχουμε εφαρμόσει πλατφόρμα παροχής υποστήριξης όπου οι πελάτες μας καταχωρούν online τα αιτήματά τους, λαμβάνουν εκτίμηση κόστους και μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των εργασιών σε πραγματικό χρόνο

Δυστυχώς, δεν μπορούν όλες οι εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων ή οι freelancers να ανταποκριθούν σε αυτό το αίτημα της αγοράς. Δεν είναι καθόλου σπάνιο να περιμένει κάποιος εβδομάδες ή ακόμα και μήνες για να λάβει τις τροποποιήσεις ή τις προσθήκες που έχει ζητήσει!

Μέσα από μία πλατφόρμα παροχής υποστήριξης τα οφέλη για τον πελάτη είναι πολλαπλά:

  • Δεν ξεχνιέται τίποτα.
  • Οι πελάτες μας μπορούν να θέσουν προτεραιότητες στα αιτήματά τους και να καθοδηγήσουν την ομάδα υποστήριξης εύκολα και γρήγορα.
  • Οι πελάτες μας μπορούν να ανατρέξουν στο ιστορικό τους και να δουν όλες τις εργασίες που έγιναν στο site τους ακόμα και χρόνια πριν και να δουν πόσο κόστισε η κάθε μία.
  • Οι πελάτες μας μιλούν απευθείας με τον project manager και τον προγραμματιστή ή τον designer και οι περισσότεροι με τον καιρό αποκτούν μια προσωπική σχέση που τους βοηθάει να λαμβάνουν στοχευμένες και σωστές συμβουλές.
  • Οι χρεώσεις είναι ξεκάθαρες, είτε πρόκειται για μεμονωμένη εργασία είτε για αγορά μηνιαίου ή ετήσιου συμβολαίου υποστήριξης.
Πως θα αισθανόσασταν αν σας άφηναν στην μέση του ωκεανού και σας πρόσταζαν να κολυμπήσετε;Μάλλον άβολα! Το internet δεν είναι ωκεανός, είναι κάτι μεγαλύτερο!

Η after sales υποστήριξη λοιπόν όταν κατασκευαστεί μια ιστοσελίδα είναι συχνό ζητούμενο που πολλές φορές δεν βρίσκει ανταπόκριση. Οι ανάγκες που προκύπτουν είναι διαρκείς και όλα μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη.

Μέσα από το Net Pages Support μπορείτε να ζητήσετε εκτίμηση κόστους για εργασίες που θα θέλατε να εκτελέσουμε ή να αποκτήσετε ένα ετήσιο πακέτο υποστήριξης ακόμα και σε site που δεν έχουμε φτιάξει εμείς, αρκεί να είναι σε τεχνολογίες που γνωρίζουμε.

Ελάτε να σχεδιάσουμε το δικό σας project

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ